Vratimov, Frýdecká 44/4
tel. 732 646 099 (restaurace)

www.myslivna-vratimov.cz
Myslivna u kostela
Restaurace Vratimov - Ostrava

Zobrazit mapu
Vratimov, Frýdecká 44/4
tel. 732 646 099 (restaurace)

Zobrazit mapu
Zimní polední menu

 
19.11. - 25.11. 2018

Týdenní menu od 19.11. do 23.11.

Pondělí:

Krémová česneková polévka s bramborem

1. Grilovaný vepř. kotlet se šunkou, sáz. vejce, opékaný brambor, ďábelka

94,-

2. Kuře "Ala bažant", duš. červené zelí, bramborový knedlík

94,-

3. Nudličky dvou barem se zeleninou, dušená rýže

89,-

Úterý:

Valašská kyselice

1. Kuřecí steak s jablkovým chutney, šťouchaný brambor

94,-

2. Vepřové ražničí s klobásou, cibulí a slaninou, hranolky, tatarka

94,-

3. Mexické buritos (pln. tortilla mlet. mas. a zel. zapečená sýrem), salátek

89,-

Středa:

Krupicová polévka s vejci a zeleninou

1. Holandský sekaný řízek se sýrem, bramborová kaše, kys. okurek

94,-

2. Vepř. špalek pečený v černém pivu, sladké zelí, houskový knedlík

94,-

3. Kuřecí nudličky s žampióny, hermelínem a bazalkou, těstoviny

89,-

4. Velký šopský salát s grilovaným kuř. masem a balkánem, bagetka

89,-

Čtvrtek:

Vývar s nudlemi

1. Kuřecí a vepřový Ondráš, zelný salát s koprem

94,-

2. Hovězí dřevorubecký guláš (cibule, kozí rohy, uzené), houskový knedlík

94,-

3. 3 ks pečené kuřecí špalíky podávané na šouletu, přírodní omáčka

89,-

Pátek:

Dršťková polévka z hlívy se zeleninou

1. Vepř. steak zapékaný vaječinou a sýrem, americký brambor, tatarka

94,-

2. Jitrnice a jelito, restované kys. zelí, vařený brambor

94,-

3. Zapékané lasagne bolognesse sypané sýrem, zelný salát

89,-

4. Palačinky plněné tvarohem a zapékané pudinkem, 2dcl kofoly

89,-

Dopolední menu je pro Vás připraveno od 10:30 do 14:00.

Váha masa před tepelnou úpravou je 150g.

Informace o alergenech jsou na vyžádání u obsluhy

 

 

Copyright © 2018  ·  Restaurace Myslivna u kostela - Vratimov, Ostrava ·  Všechna práva vyhrazena
Robert Sedlák  -  Váš osobní Webmaster   ·   webmaster.robertsedlak.cz